VIDEO Tahun 2020 Viral, Ini Bukti Puteri Sarah Tak Pernah Buka Aib Syamsul

 


Sedia maklum, kemelut rumah tangga antara pasangan selebriti Syamsul Yusof dan Puteri Sarah sejak beberapa bulan yang lalu menjadi perhatian ramai.


Ia semuanya menjadi kecoh apabila Sarah mendedahkan kecurangan Syamsul bersama anak pelakon veteran, Kazar iaitu Ira Kazar yang sudah berlaku selama 4 tahun lalu.


Antara sebab pelakon terbabit menyebarkan hal tersebut di dalam media sosial kerana nombor telefon sudah pun disekat oleh suami dan ‘orang ketiga’ terbabit sering menganggu hidupnya.


Kebanyakkan netizen menyebelahi Sarah, namun ada juga yang merasakan tindakan ibu kepada dua orang cahaya mata itu seolah-olah membuka aib semua dan dirinya tidak perlu bercerita hal rumah tangga kepada umum.


Terbaharu, tular semula satu video lama ketika tahun 2020 memperlihatkan keadaan Sarah yang sangat kurus serta cengkung di bahagian mukanya.


Susulan video terbabit telah tular di platform TikTok, rata-rata netizen berpendapat pelakon tersebut telah mengharungi satu detik hitam dalam hidup dan kini adalah masa untuk dia bangkit serta melawan segala perkara yang telah dilakukan oleh suami serta Ira kepadanya.


Dalam pada masa yang sama, ada juga yang bersyukur melihat keadaan Sarah ketika ini sudah semakin baik dan kelihatan lebih bahagia daripada sebelum ini.


@bukanputerisarahh Sedih rasa..yg tk pernah lalui jangan cepat sangat menuding jari,kita tk duduk tempat dia,kita doakan yg baik2 je untuk Puteri,anak² dan keluarga🩶#puterisarahliyana #artismalaysia #fanspage #sedih #fyp #fyppppppppppppppppppppppp ♬ Buah Hati - Armada
KLIK LIKE JIKA ANDA RASA PERKONGSIAN INI SANGAT BERGUNA

Post a Comment

emo-but-icon

Popular Posts

item